Wie ben ik

Succes is een keuze

Wie ben ik

Ieder onderneming is geboren uit een passie. Het is mijn passie om jou te helpen om beter te ondernemen.

Mijn achtergrond is Arbeid en Organisatie Psychologie en Technisch Informatica. Ik heb veel IT ervaringen opgedaan als Kwaliteitsmanager bij een software bedrijf. Daarna heb ik samen met twee vennoten een bedrijf opgericht van waaruit wij hosting diensten aanboden aan bedrijven en online toepassingen hebben ontwikkeld. Vanuit mijn liefde voor dieren, ben ik geïnteresseerd geraakt in handel. Ik heb een kleine producent van dierenbenodigdheden overgenomen. Dit bedrijf heb ik opgebouwd vanuit een hobby in de schuur naar een international bedrijf met een sterk merk op internet, Bol.com en andere platformen. Mijn visie op e-commerce, online retail, warehousing, automatisering en marketing is ontstaan uit mijn eigen ervaringen als ondernemer.

Definitie van expert

De gangbare definitie van expert is een persoon die deskundig is in een bepaald vakgebied. Een alternatieve definitie van expert is een persoon die de vaardigheden bezit om problemen op te lossen.

Als ondernemer ben je deskundig in je vakgebeid. Laat je bij staan door iemand die deskundig is in het oplossen van problemen.